Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’da resmi törenle karşılandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı- İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2023 11:36 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 13:27

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan’da resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından karşılanan Erdoğan tören kıtasındaki askerleri selamladı. 

28 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkan ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdi. KKTC ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’a gitti. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gelen Erdoğan burada Azerbaycan​ Cumhurbaşkanı Aliyev​, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı resmi törenle karşıladı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Erdoğan ve Aliyev'in tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülke milli marşları çalındı. Mevkidaşı Aliyev ile tören kıtasını denetleyen Erdoğan, askerleri selamladı.

SİNAN OĞAN DA KAFİLEDE…

Tören sonunda heyetlerin takdiminin ardından iki lider, baş başa görüşmeye geçti.

Törene Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Sinan Oğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’da resmi törenle karşılandı!

Kaynak: Anadolu Ajansı- İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa 21 Haziran 2023 23:31

Azerbaycan da ne oldu

Sonraki Haber Yükleniyor...