Tgrt Haber

Dior'dan katliama destek! Filistin asıllı Bella Hadid yerine İsrailli manken May Tager'ı tercih etti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
05 Kasım 2023 12:21 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 13:07
Dior'dan katliama destek! Filistin asıllı Bella Hadid yerine İsrailli manken May Tager'ı tercih etti

Dior, marka yüzü olan Bella Hadid yerine İsrailli manken May Tager'ı tercih etti. Bella Hadid, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarına, "Kariyerim bitse bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim” sözleriyle tepki gösterdi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistinlilere yönelik saldırıları aralıksız devam ederken dünyanın farklı ülkelerinden ünlü isimler tepki gösteriyor. Carrefour, Mc Donalds ve Burger King'in İsrail askerlerine gönderdiği yardım paketlerinin ardından ünlü moda markası Dior'da katliama destek oldu. Dior, marka yüzü olan Filistin​ asıllı Bella Hadidyerine yeni reklam kampanyasında İsrailli manken May Tager’ı tercih etti.

"KARİYERİM BİTSE BİKE VAZGEÇMEYECEĞİM"

Dior'un May Tager'ı tercih etmesine ve ölüm tehditleri almasına rağmen Bella Hadid, “Kariyerim bitse bile Filistin’i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim.” sözleriyle tepki gösterdi.

Dior'dan katliama destek! Filistin asıllı Bella Hadid yerine İsrailli manken May Tager'ı tercih etti

Fransa’nın açıkça desteklediği İsrail için harekete geçen moda markası Dior, yeni kampanyasında Filistin asıllı Bella Hadid’den vazgeçerek İsrailli model May Tager ile anlaştı.

Konuyu gündeme taşıyan İsrail gazetesi Maariv, “Tam da şu anda birçok şirket İsrail’i desteklemekten kaçınırken İsrailli model May Tager, daha önce Bella Hadid’in yürüttüğü uluslararası marka Dior’un kampanyasına liderlik ediyor.” ifadelerini kullandı. 

Haberde markanın yeni kampanyasının resimlerinin Paris’te çekildiğini, önümüzdeki günlerde zincirin dünya çapındaki tüm şubelerine ulaşacağı belirtildi. 

BELLA HADİD İŞGALCİLERİN HEDEFİ

Bella Hadid 2021 yılında da New York’taki Özgür Filistin yürüyüşüne katılınca da işgalcilerin hedefi olmuştu.

Tartışma, Fransız markası Dior’un Hadid’i yeniden güzellik elçisi seçmemesi yönündeki çağrılara yol açmıştı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...