Tgrt Haber

Donald Trump alay ettiği Joe Biden'ın durumuna düştü! Eleştiriler yağmur oldu yağdı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
05 Ağustos 2024 14:34 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 14:53

ABD Başkanı Joe Biden'ın gaflarıyla sıklıkla dalga geçen Donald Trump, Georgia'daki mitinginde alışılmadık davranış değişiklikleriyle bu kez kendisi alay konusu oldu. Bazıları Trump'ın 'bunama' yaşadığını iddia etti. 

ABD Başkanı Joe Biden​'ın 5 Kasım'da gerçekleşecek olan seçim yarışından çekilmesinde etkili olan sağlık durumu​ şimdiye kadar birçok kez gaf yapmasına ve şaşırmasına neden oldu. Eski rakibi Donald Trump​ ise hiçbir fırsatı kaçırmayıp, Biden'ı alay konusu yaparken bu kez kendi aynı duruma düştü.

TRUMP SÜREKLİ KEKELEDİ VE KELİMELERİ KARIŞTIRDI

Georgia'daki bir mitingde konuşma yapan Donald Trump, alışılmadık davranış değişiklikleri gösterdi. Trump, konuşması sırasında birçok kez kekeledi ve kelimeleri karıştırdı. 

Trump konuşması sırasında 'polis' yerine 'mekan', 'kalabalık' kelimesi yerine ise 'marb' kelimesini kullanarak hata yaptı. O anlara ait video kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Şimdiye kadar birçok kez Joe Biden ile dalga geçen Trump'ın 'bunama' belirtileri gösterdiği iddia edildi.

Donald Trump alay ettiği Joe Biden'ın durumuna düştü! Eleştiriler yağmur oldu yağdı - 1. Resim

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Sosyal medyada bir kullanıcı, "Kelimeleri telaffuz etmekte açıkça başarısız ve sürekli kekeliyor. Bu Trump için utanç verici bir hal alıyor. Herkes Donald Trump'ın bunadığını görsün diye retweet edin'' yazdı. 

Sosyal medyada Trump'ın bu duruma düşmesinde sürekli olarak Biden'ın hataları ve sağlık durumuyla alay etmesinin payı olduğu da iddia edildi.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...