Tgrt Haber

Donald Trump yine formunda: Kadın olsam makyaj yapmak yerine örtünürdüm

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 09:30 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 10:01

ABD seçimleri öncesi mitinglerine devam eden Donald Trump'ın örtünme konusunda yaptığı bir açıklaması yine gündem oldu. Trump, "Kadın olsam makyaj yapmak yerine örtünürdüm" demişti.

ABD​'de başkanlık seçimleri​ yaklaşıyor.  Demokrat Parti'de, mevcut başkan Joe Biden​ adaylıktan çekilerek, bayrağını yardımcısı Kamala Harris​'e devretmişti. Cumhuriyetçi Parti'de ise eski başkan Donald Trump​, seçim kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Donald Trump yine formunda: Kadın olsam makyaj yapmak yerine örtünürdüm - 1. Resim

Trump seçmenlere vaatlerini anlatırken önceden yaptığı bir konuşma yine gündem oldu. Afganistan'dan çekilmeleri gerektiğine dair konuşmasında şu sözleri kullanmıştı:

"ÖRTÜNMEK MAKYAJ YAPMAKTAN DAHA PRATİK"

"Afgan kadınları binlerce yıldır örtülüydü. Ne b*k yemeye biz oraya gittik te onlara örtünüzü çıkarın dedik? Bana göre örtünmek makyaj yapmaktan daha pratik. Kadın olsam herhalde örtünürdüm"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...