Tgrt Haber

Donald Trump'tan dikkat çeken Wagner yorumu: Ne arzu ettiğinize dikkat edin

25 Haziran 2023 19:24 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 19:35
Donald Trump'tan dikkat çeken Wagner yorumu: Ne arzu ettiğinize dikkat edin

Eski ABD Başkanı Donald Trump, paralı asker grubu Wagner'in Rus yönetimine isyanıyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Trump, "Rusya'da büyük bir karmaşa var ancak ne arzu ettiğinize dikkat edin" dedi.

Paralı asker Wagner Grubu​'nun kurucusu Yevgeniy Prigojin​, Rus ordusunu Wagner'e saldırı düzenlemekle suçlayıp karşılık vermekle tehdit etmiş, Wagner savaşçıları Ukrayna​'yı terk ederek sınırdaki Rostov​ bölgesine hareket etmişti.

Wagner'in bu hareketi sonrası Vladimir Putin, Wagner'in isyanını "vatana ihanet" olarak nitelendirmişti. Bu gerilim Belarus'un araya girmesiyle şimdilik çözülmüş durumda...

Tüm dünyanın yakından takip ettiği gelişmelerle ilgili Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan dikkat çeken bir yorum geldi. 

"SIRADAKİ ÇOK DAHA KÖTÜ OLABİLİR"

Trump, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  Rusya'daki gelişmeleri büyük bir karmaşa olarak nitelendirdi. Trump, "Ancak ne arzu ettiğinize dikkat edin. Sıradaki çok daha kötü olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan 2024 seçimleri için kampanyasını başlatan Trump, yeniden seçilmesi halinde "Ukrayna’daki savaşı 24 saat içinde çözeceğini" iddia etmişti.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...