Tgrt Haber

Duran motosikletten düştü ve öldü! Güvenlik kamerası tüm gerçeği ortaya çıkardı

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: Gulfnews
26 Eylül 2023 16:24 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 17:46

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinin Indore bölgesindeki Manish adlı yılan yakalayıcısı aldığı bir ihbar üzerine gittiği ambarda yakaladığı büyük yılanı ormana bırakmak istedi. Motosiklet ile ormana giderken elinden ısırılan adam hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Madhya Pradesh​ eyaletinin Indore bölgesinde yılan​ yakalayıcısı olduğu söylenen bir adam, motosiklet ile seyir halindeyken yakaladığı bir yılan tarafından ısırılarak hayatını kaybetti. Olay anı sokaktaki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Video sosyal medyada hızla yayılırken adamın yılanı elinde tutarken ısırıldığı ve motosikletten inip yere düştüğü görülüyor. Öte yandan yılan yakalayıcısı olan şahsın yakaladığı yılanı diğerleri gibi ormana götürdüğü öğrenildi.

Duran motosikletten düştü ve öldü! Güvenlik kamerası tüm gerçeği ortaya çıkardı

YILAN YAKALAYICISI ORMANA GİDİYORMUŞ

İsmi Manish olarak açıklanan şahıs, Teli Khera adlı bölgede bulunan bir ahıra giren yılanla ilgili bilgi aldı. Birkaç dakika içinde belirtilen adresteki ahıra gitti. Kısa bir sürede büyük bir kobra yılanı yakalayan Manish arkadaşıyla birlikte motosiklet üzerinde ormana doğru yola çıktı fakat yolda arkada oturan ve yılanı tutan Manish yılan tarafından ısırıldıktan sonra arkadaşına kenara çekmesini söyledi. Arkadaşı kenara çekip durduktan sonra motosikletten inen Manish, yere yığıldı ve kısa bir süre içerisinde hayatını kaybetti.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, motosiklet üzerinde giderken elinde tuttuğu yılanın bir anda ısırması sonucu kısa bir sürede yere yığıldığı görüldü. Yere yığılan adam birkaç dakika içinde hayatını kaybetti. Manish'in yakaladığı yılanı ormana götürmek isterken öldüğü öğrenildi.

Kaynak: Gulfnews
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...