Tgrt Haber

Elon Musk'a bir dava şoku daha: Bu sefer de ikramiyelerin üzerine yattı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 10:48 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 11:20
Elon Musk'a bir dava şoku daha: Bu sefer de ikramiyelerin üzerine yattı

ABD'li milyarder Elon Musk'a bir dava şoku daha... Eski adı Twitter olan sosya medya platformu X'e karşı açıklan davada Musk'ın şirketi, çalışanlarına söz verdiği ikramiyeleri ödememekle suçlanıyor.

ABD'li milyarder Elon Musk​'ın eski çalışanlarıyla başı dertte.  Eski adı Twitter​ olan sosyal medya platformu X'e karşı açılan davada Musk'ın şirketi, çalışanlara söz verdiği yıllık ikramiyeleri ödememekle suçlanıyor.

Dava, haziran ayında şirketin eski çalışanları tarafından açılmıştı. Mahkeme dosyasına göre borçlu olunan toplam tutar 5 milyon doları aşıyor.

MUSK SÖZÜNÜ TUTMADI

Davada Musk'ın Ekim 2022'de tamamlanan devralma sırasında şirkette kalmaları halinde 2022 yıllık ikramiyelerinin yüzde 50'sini alacaklarına söz verdiği iddia ediliyor. Forbes'a göre yıllık ikramiyeler genellikle bir sonraki yılın ilk çeyreğinde ödeniyor. Schobinger'a göre bu ödemeler hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Öte yandan Musk'ın sahibi olduğu şirket, son aylarda kira ve diğer hizmetler için ödemelerini yapmayarak ayrıca dikkat çekiyordu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...