Tgrt Haber

Eski İsrail Başbakanı Bennett'tan itiraf: Dünya kamuoyu artık bizimle değil

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Kasım 2023 13:37 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 14:02
Eski İsrail Başbakanı Bennett'tan itiraf: Dünya kamuoyu artık bizimle değil

Eski İsrail Başbakanı Bennett, dünya kamuoyunun artık kendilerinden yana olmadığını belirtti. TikTok'ta, Filistin yanlısı içeriklerin İsrail yanlısı içeriklerden 15 kat fazla olduğunu vurguladı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin​ halkına uyuladığı barbar katliam​, tüm dünyanın gözü önünde devam ediyor. Başta ABD​ olmak üzere Batı'nın desteğini alarak, Filistinli sivillerin üzerine bomba yağdıran İsrail'in bu pervasızlığına ülke yönetimleri sessiz kalsa da dünya kamuoyunda durum tersine işlemeye başladı.

Sosyal medya gücünü elinde bulunduran Batı'nın ve Batı medyasının manipülasyon çabalarına rağmen dünya genelinde yüz milyonlarca insan, İsrail'in uyguladığı sistematik zulme karşı ses çıkarmaya başladı. Bu duruma ilişkin bir itiraf da bizzat eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett'tan geldi.

DESTEK İÇİN ABD TURUNA ÇIKIYOR

X platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda Bennet, ülkesinin uluslararası arenadaki imajının iyi olmadığını belirtti. "Artık dünya kamuoyu bizimle değil" ifadesini kullanan Bennett, TikTok platformundan örnek vererek, buradaki Filistin yanlısı içeriklerin İsrail yanlısı içeriklerden 15 kat daha fazla olduğunu ifade etti.

Bu konuda harekate geçeceğini de belirten Bennett, İsrail hükümetine destek sağlamak amacıyla ABD'nin iki kenti New York ve Washington'da temaslarda bulunacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...