Tgrt Haber

Genç kız anne babasına kızdı ülkenin en yüksek şelalesinden kendini bıraktı!

21 Temmuz 2023 16:57 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 17:14

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletinde bir genç kız, kendini bölgenin en yüksek şelalesinden biri olan Chitrakote şelalesinden attı. Sebebi ise anne ve babasının telefon kullanımı nedeniyle kendisini azarlamasıydı.

Hindistan​'ın 'Mini Niagara Şelalesi' denen Chitrakote şelalesinde bir genç kız​ intihar girişiminde bulundu. Genç kız, şelalenin atrafında uzun süre dolaştı ardından atlamak için kenarına yanaştı.

Genç kız anne babasına kızdı ülkenin en yüksek şelalesinden kendini bıraktı!

Orada bulunan turistler ve yerel halk, kıza atlamaması için ısrar edip, acele kararlar almamasını söyledi. Fakat genç kız bu çağrıların hiçbirini dinlemedi ve kendisini bir anda suya bıraktı. Olay yerinde bulunanlar, o anları cep telefonuyla kayda aldı.

Genç kız anne babasına kızdı ülkenin en yüksek şelalesinden kendini bıraktı!

POLİS KIZI AİLESİNE TESLİM ETTİ

Polis kısa sürede olay yerine ulaştı ve soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda, kızın ebeveynleri tarafından cep telefonu kullanması nedeniyle azarlandığı ve bu adımı attığı belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen genç kız, ailesine teslim edildi.

Öte yandan Jagdalpur'dan 38 km uzaklıkta, Indravati nehri üzerinde yer alan Chitrakote şelalesi, yerel halk ve turistler tarafından "Mini Niagara Şelalesi" olarak adlandırılıyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...