Tgrt Haber

Halı sahaya düştü! 5 kişi öldü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 09:46 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 10:05
Halı sahaya düştü! 5 kişi öldü

Kolombiya'da bir halı sahaya, maç oynandığı esnada yıldırım düştü. Olay sonucu 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Sahadaki 13 kişi de yaralandı.

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'da halı sahaya maç oynandığı sırada yıldırım düşmesi sonucu 1'i çocuk 5 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

Semana gazetesenin haberine göre, olay Valle del Cauca yönetim bölgesine bağlı El Tambo kasabasında bir halı sahada futbol oynandığı sırada meydana geldi. Sahanın ortasına düşen yıldırımın oluşturduğu elektirik akımına kapılan sahadaki 18 kişiden 5 kişi hayatını kaybetti. Diğer 13 kişi ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Belediye sağlık sekreteri Manuel Peña, çok sayıda yaralının yerel sağlık merkezlerinde tıbbi değerlendirmeden geçtiğini belirtirken ağır yaralananların ise Popayán'daki hastanelere sevk edildiğini belirtti.

Halı sahaya düştü! 5 kişi öldü

PİKNİK YAPAN AİLE SEL SULARINA KAPILDI

Bu arada tropik iklimin görüldüğü Kolombiya'da son günlerde zaman zaman şiddetli şimşek çakmaları ve yıldırım düşmeleri yaşanıyor. Sadece Valle del Cauca bölgsinde sel baskınları ve şiddetli rüzgar nedeniyle en az 50 ev hasar gördü.

Cundinamarca bölgesinde ise bir anda başlayan yiddetli yağış ve sonrasında meydana gelen sel baskınında kırsal bölgede piknik yapan bir aileye faciayı yaşattı. Sel sularına kapılan aile fertlerinden 3 kişi kurtarılırken 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ülkede şiddetli yağış nedeniyle alarm durumu devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...