Tgrt Haber

Öldü sandıkları akrabaları 2 yıl sonra kapıyı çaldı... Filmleri aratmayan olayın aydınlatılması için polis çalışma başlattı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 Nisan 2023 08:13 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 08:17
Öldü sandıkları akrabaları 2 yıl sonra kapıyı çaldı... Filmleri aratmayan olayın aydınlatılması için polis çalışma başlattı

Kovid-19 nedeniyle iki yıl önce öldüğü duyurulan ve kendisi için cenaze yakma merasimi düzenlenen Hindistanlı Kamlesh Patidar iki yıl sonra evine döndü. Kanwan Bölge Polis Yetkilisi Ram Singh Rathore da yaptığı açıklamada ailesi tarafından öldüğü sanılan Patidar'ın gerçek hikayesinin ifadesi alındıktan sonra netliğe kavuşacağını belirtti.

Hindistan’da yaşanan ilginç okurları bir hayli şaşırttı. Ülke medyasındaki habere göre koronavirüs nedeniyle öldüğü sanılan Madhya Pradesh​ eyaletinin Dhar kenti sakinlerinden Kamlesh Patidar, iki yıl sonra ailesine geri döndü.

VERİLEN CESET İLE CENAZE DÜZENLEDİLER

Patidar'ın akrabası Mukesh Patidar, Kamlesh Patidar'ın 2021'de Kovid-19​ salgınının ikinci dalgasında ağır hasta olarak Gujarat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını ve daha sonra hastane tarafından kendilerine teslim edilen ceset için tören düzenlediklerini söyledi.

ÖLDÜ SANDILAR KAPIYI ÇALDI…

Ölü olduğunu sandıkları Kalmesh Patidar'ıniki yıl aradan sonra halasının kapısını çaldığını kaydeden Mukesh Patidar, tüm aile bireylerinin ve yakınlarının yaşanan olaydan dolayı şokta olduklarını dile getirdi.

Mukesh Patidar, Kalmesh Patidar'ın iki yıl boyunca nerde olduğuna dair kendilerine herhangi bir bilgi vermediğini aktardı. Kanwan Bölge Polis Yetkilisi Ram Singh Rathore da yaptığı açıklamada ailesi tarafından öldüğü sanılan Patidar'ın gerçek hikayesinin ifadesi alındıktan sonra netliğe kavuşacağını belirtti.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...