Tgrt Haber

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Henüz olumlu sinyaller yok!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ağustos 2024 15:38 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 16:32
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Henüz olumlu sinyaller yok!

Hamas Sözcüsü Usame Hamdan, işgalci İsrail ile devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama yaptı. Doha’da devam eden ateşkes müzakerelerinden henüz olumlu sinyaller gelmediğini söyledi.

İşgalci İsrail ile Hamas​ arasındaki ateşkes​ müzakereleri devam ediyor. Katar​ Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Macid el-Ensari, Gazze'de ateşkes sağlanması için başkent Doha​'da dün başlayan arabuluculuk görüşmelerinin bugün de süreceğini duyurmuştu.

Hamas Sözcüsü Usame Hamdan, Doha'da devam eden müzakerelere dair bir açıklama yaptı. Görüşmelere doğrudan katılmayan Hamas adına konuşan Hamdan, müzakerelerin hangi aşamada olduğuna dair net bir bilgi bulunmadığını belirtti.

"OLUMLU SİNYAL GELİRSE..."

"Müzakereciler, anlaşmazlıkları gidermek için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak, İsrail tarafının koşulları artırdığı ve yeni konular gündeme getirdiği açık" diye Hamdan, İsrail'in olumlu bir sinyal vermesi durumunda Hamas'ın yeniden müzakerelere katılabileceğini de ekledi.

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...