Tgrt Haber

Ünlü Youtuber dünyanın en ekşi şekeri tarafından ele geçirildi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: Dailymail
28 Eylül 2023 15:34 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 16:08

İngiltere'de Youtube kanalının 1 milyon takipçiye ulaşmasını kutlamak isteyen fenomen Underrated Hijabi, dünyanın en ekşi şekerini denemek için arabasının içinde kamera karşısına geçti. Şekilden şekle girdiği anları sosyal medyada hızla yayıldı.

İngiltere'de yaşayan Underrated Hijabi isimli bir Youtuber, yakın zamanda Youtube​'da 1 milyon aboneye ulaşmasını dünyanın en ekşi sakızı ile kutlamak istedi. Tatlı ve ekşi başta olmak üzere her türlü şekerlere tadım testi yapması ile bilinen Hijabi, dünyanın en ekşi sakızı karşısında çaresiz kaldı. Şimdiye kadarki en cesur deneylerinden birini Instagram'da paylaştı. 

İngiltere'de yaşayan bir Youtuber, yakın zamanda Youtube'da 1 milyon aboneye ulaşmasını dünyanın en ekşi sakızı ile kutlamak istedi.

Şeker paketini incelemeye başlayan içerik üreticisi ambalajın üstündeki "8 yaşından küçüklere uygun değildir" yazısını dile getirmesinin ardından paketi açtı. İçerik üreticisi içi ekşi şeker dolu paketi yırtıp açarken gözleri heyecanla parlıyordu ve paketin içindekileri kameraya doğru tutarak izleyicilerine şekerleri yakından gösterdi. Ardından bir tane büyük yuvarlak ekşi şekeri paketin içinden iki parmağının arasına aldı. O sırada korku dolu bir bakışla: "Bu çok korkutucu görünüyor! Neden camdan ve betondan yapılmış gibi görünüyor?" dedi.

Ünlü Youtuber dünyanın en ekşi şekeri tarafından ele geçirildi

Kameraya gösterdiği ekşi şekeri yavaşça ağzına attı. Birkaç saniye içinde, izleyenleri kahkahaya boğan bir dizi kasılma yaşadı ve izleyenler fenomeni  "ele geçirilmiş" olarak damgaladılar.

"BUNUN ADI: KARA ÖLÜM"

Arabasının ön koltuğundan kamerasına seslenen fenomen kadın 'Bunun adı Kara Ölüm. Dünyanın en ekşi şekeri" dedi ve uyarı kısmını okudu. Ardından besmele çekerek "Haydi bir deneyelim!" dedi. Cesur içerik üreticisi, Brüksel lahanası büyüklüğündeki şekerlerden birini alıp ağzına koydu ve görünüşe göre geri dönüşü olmayan bir noktanın sinyalini verdi. Ne düşündüğüne veya hissettiğine dair hiçbir ipucu vermeden kameraya boş boş baktı ama sonra, göz açıp kapayıncaya kadar vücudu titremeye başladı ve bir noktada kendini toparlamak için direksiyonu tutma ihtiyacı duydu.

Aşırı bir şekilde başını ve kıyafetlerini sarsmaya ve anlamsız hareketler yapmaya devam ederken ekşi tadın geçmesi için yapabileceği hiçbir şey yokmuş gibi görünüyordu.   Saniyeler sonra bir anlığına durakladı, ancak bir süre gözyaşı döktü ve yüksek bir çığlık attı. O kadar stresliydi ki ağzının dibinden tükürük damlamaya başladı. Tüyleri diken diken eden anı şöyle açıkladı: 'Sanki boğazımın arkasında metal bir yol varmış gibi geliyor.'

Ünlü Youtuber dünyanın en ekşi şekeri tarafından ele geçirildi

"BİR YETMEDİ, İKİNCİYİ DENEDİ"

Son olaydan hiç etkilenmediği belliydi, cesaretle ekşi şekeri bir kez daha denedi, sonra dayanamayıp eline alıp hemen tükürdü. Histerik video 600'den fazla yorum aldı. İnsanlar izledikleri şey hakkında fenomen kadını yorum yağmuruna tuttu.

Bir kişi şunu yazdı: "İçinden bir ruh geçti."

Bir başkası bunun 'elektrik çarpması' gibi göründüğünü söyledi: "Sanki elektriğe kapılmış ya da ele geçirilmiş gibisin. İkinciyi denediğine inanamıyorum."

Bir diğeri "Kız orada bir anlığına ele geçirildi." dedi.

Endişeli bir hayran şunları yazdı: "Gerçekten sana bir şey olacak diye korktum. Boğulduğunu ya da ölüme tepki gösterdiğini sanıyordum."

Kaynak: Dailymail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...