Tgrt Haber

'İnsanları öldüreceğim' diyerek çimento tankerini araçların üzerine sürdü! O anları telefonuyla kaydetti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
24 Ekim 2024 11:25 - Güncelleme : 24 Ekim 2024 11:36

Çin'in Qingdao şehrinde bir çimento tankeri şoförü, ''İnsanları öldüreceğim'' diyerek kasıtlı olarak araçlara çarptı. Polis, saldırganı kısa sürede yakaladı. O anlara ilişkin video, sosyal medyada yayıldı.

Çin​'in Qingdao şehrinde bir çimento​ tankeri sürücüsü dehşet saçtı. Renmin Caddesi'nde meydana gelen olayda, tanker sürücüsü, araçlara kasıtlı olarak çarparak büyük bir yıkıma neden oldu. Sürücü​ o anları kendi cep telefonuyla kaydetti. 

Görüntülerde "Komünist Parti yaşamama izin vermeyecek, insanları öldüreceğim" diye bağırarak diğer araçlara çarptığı görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, tankerin karşı şeride geçerek rastgele araçlara çarptığı ve bir otobüsü kullanılamaz hale getirdiği anlar yer alıyor.

'İnsanları öldüreceğim' diyerek çimento tankerini araçların üzerine sürdü! O anları telefonuyla kaydetti - 1. Resim


SÜRÜCÜ YAKALANDI

Görgü tanıklarının kaydettiği görüntülerde bazı araçların tamamen ezildiği görünüyor. Polis, iş tulumu giyen saldırganı kısa sürede yakaladı.

Olay Çin sosyal medyasında büyük tepki topladı. Kullanıcılar, masum insanlara zarar veren bu saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek yetkililerin olayı aydınlatmasını istedi.

'İnsanları öldüreceğim' diyerek çimento tankerini araçların üzerine sürdü! O anları telefonuyla kaydetti - 2. Resim

Yetkililerin başlattığı soruşturma devam ederken, olayda can kaybı olup olmadığı henüz açıklanmadı.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz24 Ekim 2024 11:39

Ne diyoruz Allah Allah böyle bir şey niye olur böyle insan

Sonraki Haber Yükleniyor...