Tgrt Haber

İspanya'da tren kazası! Raydan geçen gençlere çarptı: 4 ölü var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Eylül 2023 10:25 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 10:31
İspanya'da tren kazası! Raydan geçen gençlere çarptı: 4 ölü var

İspanya'nın Barselona şehrinde 7 kişilik yaya geçişine yasak olan raylardan geçmeye çalışması faciaya neden oldu. Banliyö treninin çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

İspanya'nın Barselona​ kenti yakınlarında korkunç bir kaza meydana geldi. Banliyo treni, raylardan geçen gençlere çarptı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Katalonya özerk yönetimi Sivil Koruma Genel Müdürlüğünden verilen bilgide, Barselona yakınlarındaki Valles Oriental bölgesinde 7 kişilik bir grup yayaya kapalı olan bir noktadan rayları geçmeye çalıştı. Bu sırada banliyö trenin çarpmasıyla 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

YAYA GEÇİŞİNE YASAK BÖLGE

Yerel saat ile 20.18'de (TSİ 21.18) meydana gelen tren kazasının, "raylar üzerinden yaya geçişinin yasak olduğu, virajlı ve görüş mesafesi zor bir noktada olduğu" belirtildi.

KONSERE GİDECEKLERDİ...

Yerel yönetim yetkilileri, kazada ölenlerin, bölgedeki bir konsere gitmek için tren raylarından geçmeye çalışan bir grup genç olduğu bilgisini verdi.

Kazadan dolayı trenin olay yerinde durduğu, yolcuların otobüslerle taşındığı ve R3 banliyö tren hattının geçici olarak kapatıldığı bilgisi verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...