Tgrt Haber

İsrail Lübnan’a dronla saldırdı: Hizbullah komutanı dahil 3 kişi öldü

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
08 Şubat 2024 18:53 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 19:45

Lübnan’ın güneyinde bir araca dron saldırısı düzenlendi. 3 kişinin öldüğü saldırıda Hizbullah komutanı Abbas el Dabs’ın da öldüğü iddia edildi.

Lübnan basınında yer alan haberlere göre, ülkenin güneyindeki Nabatieh kasabasında bir araca düzenlenen dron saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda hayatını kaybedenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs'ın da olduğu iddia edildi.

İsrail Lübnan’a dronla saldırdı: Hizbullah komutanı dahil 3 kişi öldü - 1. Resim

HİZBULLAH KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ!

Nabatieh kasabasında bir araca düzenlenen dron saldırısında 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybedenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs’ın da bulunduğu öne sürülen haberlerde, saldırının İsrail tarafından düzenlediği iddia edildi.

El Dabs’ın, İran'ın Suriye genelindeki hava savunma sistemlerinin inşasında yer aldığı ifade edildi.

İsrail Lübnan’a dronla saldırdı: Hizbullah komutanı dahil 3 kişi öldü - 2. Resim

NNA: SİVİL ARAÇ HEDEF ALINDI

Lübnan resmi ajansı NNA’da yer alan habere göre, İsrail İHA’sı Nebatiye kentinin doğu girişinde sivil bir aracı vurdu. Lübnan medyasında yer alan haberlerde ise aracın içerisinde üç kişinin yer aldığı ve olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldıkları belirtildi. Üç kişinin de öldüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...