Tgrt Haber

İsrail'in askeri üssünde panik: Büyük bir yangın çıktı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Haziran 2024 00:50 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 00:55

İşgal altındaki doğu Kudüs’te bulunan İsrail askeri üssünün yakınında büyük bir yangın çıktı. Üstte panik çıkarken ekipler yangını söndürmeye çalışıyor.

İsrail'in Gazze​ yönelik saldırıları sürerken, İsrail ordusu da kayıplar vermeye devam ediyor. İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan İsrail ordusuna ait Ofrit Askeri Üssü çevresinde büyük bir yangın​ çıktı. Yangın nedeniyle üstte de panik yaşandı.

“BÜYÜK BİR YANGIN ÇIKTI”

İsrail ordu radyosunun haberinde, “Scopus Dağı'ndaki (Cebel el-Meşarif) Ofrit üssü yakınlarında büyük bir yangın çıktı. 12 itfaiye ekibi yangını söndürmek için çalışıyor.” ifadeleri kullanıldı.

İsrail ordusuna ait askeri üstte panik: Büyük bir yangın çıktı! - 1. Resim

Haberde, kundaklama şüphesinin araştırıldığı vurgulanırken, daha fazla ayrıntıya yer verilmedi.

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Beyt Lahia kentindeki Abu Awad ailesine ait eve saldırı düzenledi. Evin enkazı altında çok sayıda kişinin olduğu bildirildi. Sivil Savunma ekipleri ve bölgede yaşayan Filistinliler, enkazda arama kurtarma çalışması başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...