Tgrt Haber

İsrail'den Nur Şems Mülteci Kampı’na baskın: 8 ölü, 10 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2023 19:40 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 19:53

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 3 bin 500 kişi hayatını kaybederken İsrail güçleri sivilleri hedef almaya devam ediyor. Son olarak İsrail güçleri Barı Şeria'da yer alan Nur Şems Mülteci Kampı’na baskın düzenledi. Baskında 8 Filistin vatandaşı hayatını kaybetti, 10 İsrail polisi ise yaralandı. 

İsrail'in Filistin​'e yönelik saldırılarda yoğun bombardıman devam ediyor. Abluka altındaki Gazze​'nin güneyine yapılan saldırılarda 30'un üzerinde kişi hayatını kaybederken son verilere göre, 3 bin 500 kişi hayatını kaybetti. 

İki gün önce içinde çoğunluğu çocuk ve kadınların olduğu Al-Quds Hastanesi'ni vurdu. Saldırıda 500 kişi yaşamını yitirdi. Sivilleri hedef alan İsrail, bugün de mülteci kampını hedef aldı. 

8 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ 

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan Nur Şems Mülteci Kampı’na İsrail polisi tarafından düzenlenen saldırıda 8 Filistinli hayatını kaybetti, 10 İsrail polisi yaralandı. 

Kamptaki çatışmalar sırasında patlama meydana gelirken, baskında 8 Filistinli hayatını kaybetti, 10 İsrail polisi de yaralandı. İsrail polisi, dün geceden bu yana kampta en az 10 Filistinliyi gözaltına aldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...