Tgrt Haber

İstifa etti, ormanda yaşamaya başladı! Hatta kabileye de katıldı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
31 May 2024 16:42 - Güncelleme : 31 May 2024 17:19
İstifa etti, ormanda yaşamaya başladı! Hatta kabileye de katıldı

Avustralyalı bir kadın, işinden istifa edip, ormanda yaşamaya başladı hatta tanıştığı kişi sayesinde kabileye üye oldu. 

Avustralya'nın Quennsland şehrinde yaşayan Jordan Hauenschild, Ekvadorlu Pitiuruk ile tanıştıktan sonra hayatını değiştirdi. İşinden istifa eden Jordan, Amazon ormanlarında yaşamaya başladı. Henüz 26 yaşındaki Jordan, Pitiuruk için kabileye de katıldı. 

İstifa etti, ormanda yaşamaya başladı! Hatta kabileye de katıldı - 1. Resim

''ONUN HAYATINDAN ÇOK ETKİLENDİM''

Hayatında yeni bir başlangıç yapan Jordan, bu radikal değişimi şu sözlerle anlattı:

"Egzotik bir toprak parçasından biriyle tanıştığıma inanamadım. Queensland sahilinde şehir hayatı yaşayan bir kız için, Amazon'dan biriyle konuşmak büyük bir deneyimdi. Olağanüstüydü. Konuşmalarımız ağırlıklı olarak yaşam tarzımız, gün içinde neler yaptığımız, ne yediğimiz, nerede uyuduğumuz, nasıl yaşadığımız üzerineydi. Onun hayatından çok etkilendim.''

İstifa etti, ormanda yaşamaya başladı! Hatta kabileye de katıldı - 2. Resim

KABİLE KÜLTÜRLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİYOR

Pitiuruk, ailesiyle birlikte Ekvador'daki Pastaza Ormanları'nda yaşıyor ve burada insanları kabile kültürleri hakkında eğitmek için yağmur ormanlarında rehberli turlar düzenliyor. 

İstifa etti, ormanda yaşamaya başladı! Hatta kabileye de katıldı - 3. Resim

Jordan, "Pitiuruk'un ailesi beni kollarını açarak karşıladı, bana ormanı ve dağları gezdirdi, her gün davul çalan kabilelerin sesiyle uyandım. Yerel çiftlikleri ve pazarları ziyaret ettim, geleneksel lezzetler tattım. Büyülü bir bağ geliştirdik. Gerçek hayattaki Tarzan'ımı buldum" dedi. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...