Tgrt Haber

İsveç'e NATO hayal gibi duruyor! Yine PKK sempatizanlarının alçak provokasyonuna göz yumuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Ağustos 2023 18:55 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 19:34
Fotoğraf: Arşiv

NATO üyeliği için TBMM'den çıkacak kararı bekleyen İsveç, işleri iyice zora sokuyor... Yine başkent Stockholm'de PKK sempatizanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak eylemine göz yumuldu.

Fotoğraf: Arşiv

Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırılara göz yuman İsveç​, yine PKK​ sempatizanlarının Türkiye​ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ı hedef alan eyleme izin verdi. BaşkentStockholm'de terör örgütü PKK sempatizanları, Erdoğan'ın sözde maketinin üzerine LGBT sembolleri takarak alçak bir provokasyona imza attı.

'TÜRKİYE'NİN ŞARTLARI KABUL ETMEYİN' SLOGANLARI

Eli kanlı terör örgütü PKK'yı simgeleyen paçavraların açıldığı yürüyüşe katılanlar, slogan atarak İsveç'in NATO üyelik başvurusuna karşı çıktı ve Türkiye'nin şartlarının da kabul edilememesini istedi. 

İSVEÇ'TEKİ ALÇAK PROVOKASYONLAR

Başkent Stockholm​'de 11 Ocak'ta tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.

Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan başta olmak üzere Kur'an-ı Kerim'e yönelik birçok saldırı da gerçekleştirilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...