Tgrt Haber

İvana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu! Arkadaşı açıkladı: Eğer ölmeseydi...

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
16 Temmuz 2022 14:03 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 15:08
İvana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu! Arkadaşı açıkladı: Eğer ölmeseydi...

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın 73 yaşındaki eski eşi Ivana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu. Aynı zamanda Trump'ın ilk eşi Ivana'nın New York City'deki evinin merdivenlerinden düştüğü ve ölümünün kaza sonucu olduğu belirlendi. Öte yandan Ivana Trump'ın pandemi döneminde virüse yakalanmaktan korktuğu için dışarı fazla çıkmadığı ve ölümünden bir gün sonra St Tropez'e tatile gideceği öğrenildi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump​'ın eski eşi Ivana Trump, geçtiğimiz gün New York'taki evinde hizmetçisi tarafından ölü halde bulunmuştu. Trump'ın ayrıca ilk eşi de olan ıvana Trump'ın ölüm haberini yine Donal Trump açıklamıştı. Dünya gündeminde çokca yer bulan olayla ilgili incelemeler devam ederken Ivana Trump'ın ölüm nedeni belli oldu.

Edinilen bilgilere göre, Ivana'nın odasında olduğunu ancak içeriden çift kilitli olduğu için kapıyı açamadıklarını söyledi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Ivana Trump'ın Manhattan​'daki evinin merdivenlerinden kazara düştüğünde öldüğünü ve evi açan görevlinin cansız bedeni bir fincan dökülen kahvenin yanında bulduğunu ifade edildi.

KAZA​ OLDUĞU RAPORLANDI

New York City Adli Tıp Kurumu, Ivana'nın New York City'deki evinde merdivenlerden düşerek gövdesinde "künt darbe yaralanmaları" yaşadıktan sonra öldüğünü belirtti. Raporda, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 73 yaşındaki ilk eşinin ölümünün kaza sonucu olduğunu belirtti.

Öte yandan Ivana Trump'ın yakın arkadaşı Nikki Haskell, Ivana'nın pandemide koronaya yakalanmaktan korktuğu için evden çok çıkmadığını ve ölmeden bir gün önce St Tropez'e tatile çıkacağını ifade etti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...