Tgrt Haber

Kazanın ardından kanlar içinde selfie çekildiler! Arkadaşları kurtarılmayı bekledi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
21 May 2024 11:08 - Güncelleme : 21 May 2024 11:15
Kazanın ardından kanlar içinde selfie çekildiler! Arkadaşları kurtarılmayı bekledi

Meksika'da içinde 5 kişinin olduğu araç kaza yaptı. Araçtan çıkmayı başaran 2 kişi, arkadaşları araç içinde sıkışmış haldeyken selfie çekimi yaptı. 

Meksika'da meydana gelen bir kazada şoke eden anlar kimsenin gözünden kaçmadı. İçinde 5 kişinin olduğu araç, seyir halindeyken kaza yaptı. Araçta bulunan 5 kişiden ikisi, otomobilden çıkmayı başardı fakat 3 kişi için yardım beklendi. O anlarda araçtan kurtulanlar kanlar içinde selfie çekerken görüntülendi.

Kazanın ardından kanlar içinde selfie çekildiler! Arkadaşları kurtarılmayı bekledi - 1. Resim

Kazanın ardından araçta sıkışıp kalan 3 arkadaşlarının kurtarılmasını beklerken fotoğraf çekinenleri görenler şoke oldu.

FOTOĞRAFIN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDILAR

Cuernavaca'nın Lomas del Mirador mahallesinde meydana gelen kazanın ardından, araç enkazından kurtarılan kadınların tıbbi yardım beklerken fotoğraf çekilmeleri çevredekiler tarafından görüntülendi.

Kazanın ardından kanlar içinde selfie çekildiler! Arkadaşları kurtarılmayı bekledi - 2. Resim

Yüzünde ve kollarında ciddi kesikler ve kanamalar görülen kadınlar, birbirlerinin fotoğraflarını çektikten sonra hastaneye kaldırıldı. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...