Tgrt Haber

Kendi cenazesine helikopterle geldi! Acımasız kandırmacanın sebebi belli oldu

14 Haziran 2023 15:04 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 15:34

TikTok fenomeni David Baerten, ailesi ve arkadaşlarını korkunç bir şekilde kandırdı. Kendi cenaze törenine helikopterle geldi. Baerten neden böyle acımasız bir kandırmaca işine girdiğini açıklayıp, sosyal medya hesaplarını kapattı. 

Sosyal medya​ platformu TikTok​'ta ünlenen 45 yaşındaki David Baerten, kendisini ölmüş gibi gösterip, cenazesine helikopterle geldi. Hem ailesine hem de arkadaşlarına büyük bir şok yaşatan fenomen, amacının ailesi ve arkadaşlarına sürekli iletişimin ne kadar önemli olduğunu öğretmek olduğunu söyledi. Baerten, eşine ve çocuklarına ise bu kadar acımasız olmadı, planını önceden anlattı. Fenomenin çekirdek ailesi de bu planın bir parçası oldu. 

Cenazeye katılanlar, Baerten'ın kendi cenazesine helikopterle geldiğini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. İnandırıcı olması için Baerten'in kızı sosyal medyada gerçekten ölmemiş olan babası hakkında şunları yazdı:

"Neden hayat bu kadar adaletsiz ? Neden sen? Sen büyükbaba olacaktın ve önünde hala uzun bir hayat vardı. Seni seviyorum! Seni asla unutmayacağız. Huzur içinde uyu Baba. Seni düşünmeyi asla unutmayacağım."

Kendi cenazesine helikopterle geldi! Acımasız kandırmacanın sebebi belli oldu

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Bu durum ve Baerten'ın TikTok hilesi, birçok kişi tarafından eleştirildi. Birçok kişi, yorumların ve kandırmacanın acımasız olduğunu düşündü. Ancak Baerten, tepkileri umursamadığını ve ailesiyle daha fazla zaman geçirilmesi gerektiğini göstermek amacıyla bu hileyi düzenlediğini ifade etti.

Kendi cenazesine helikopterle geldi! Acımasız kandırmacanın sebebi belli oldu

Ancak, kandırmaca sonrasında TikTok hesabını sildi.

Kaynak: Metro
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...