Tgrt Haber

Kim Jong-Un, savaşa hazırlanıyor! Bizzat katıldı, talimatı burada verdi: Silahlar ile donatın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2024 11:51 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 12:27
Kim Jong-Un, savaşa hazırlanıyor! Bizzat katıldı, talimatı burada verdi: Silahlar ile donatın

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, çoklu roketatar sisteminin test edildiği tatbikata katıldı. Burada incelemelerde bulunan Kim Jong-Un, ordunun yeni topçu silahlarıyla donatılması için talimat verdi.

Kim Jong-Un​ liderliğindeki Kuzey Kore​, ardı ardına gerçekleştirdiği silah testleriyle bölgede gerginliği artırmaya devam ediyor. Sürekli orduyu güçlendirmek için çalışmalar yürütülen Kuzey Kore'de 240 milimetrelik çoklu roketatar sisteminin (MRLS) en gelişmiş versiyonu başarılı bir şekilde test edildi.

TÜRÜNÜN EN İYİSİ...

Kim Jong-Un tarafından bizzat yönetilen tatbikatta, manevra ve fırlatma kabiliyeti açısından türünün en ileri düzeyde olan MRLS'nin tüm alanlarda üstünlüğünün kanıtladığı vurgulandı.

Kim Jong-Un, savaşa hazırlanıyor! Bizzat katıldı, talimatı burada verdi: Silahlar ile donatın - 1. Resim

KİM JONG-UN TALİMATI VERDİ

Tatbikat sonrasında Kim Jong-Un’un, yeni topçu silahlarının üretilmesi ve ordu birliklerinin bu silahlarla donatılması emrini verdiği bildirildi.


Kim Jong-Un, savaşa hazırlanıyor! Bizzat katıldı, talimatı burada verdi: Silahlar ile donatın - 2. Resim

DAHA FAZLA İNTİHAR DRONE ÜRETİLECEK

Öte yandan Nükleer silah​ ve balistik füze programının yanı sıra konvansiyonel silah üretim faaliyetlerine de hız kazandıran Kuzey Kore, son olarak Savunma Bilimleri Akademisi Drone Enstitüsü tarafından üretilen insansız hava araçlarını (İHA) test etmişti.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un çeşitli tiplerde daha fazla intihar dronenunun üretilmesi talimatı verdiği açıklanmıştı.

Kim Jong-Un, savaşa hazırlanıyor! Bizzat katıldı, talimatı burada verdi: Silahlar ile donatın - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...