Tgrt Haber

Korkunç olay: Yanlış evi basıp 4 çocuğu öldürdüler! Anne ağır yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Aralık 2023 07:50 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 08:04
Korkunç olay: Yanlış evi basıp 4 çocuğu öldürdüler! Anne ağır yaralı

Ekvador'da, bir eve baskın yaparak rastgele ateş eden silahlı kişiler, 4 çocuğu öldürdü, anneyi de ağır yaraladı. Saldırganların asıl hedefinin bitişikteki daire olduğu anlaşıldı

Güney Amerika ülkesi Ekvador​ korkunç bir silahlı saldırı​ haberiyle sarsıldı. Bir eve baskın yapan silahlı saldırganlar, rastgele ateş ederek 4 çocuğu öldürdü. Saldırı da anne de ağır yaralandı.

Ulusal basında çıkan habere göre, Guayaquil​ kentindeki Guasmo Sur Mahallesi'nde, bir eve giren silahlı kişiler, etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Saldırıda, evde bulunan anne ile 4 çocuğu vuruldu. Saldırının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 aylık, 3, 5 ve 7 yaşlarındaki çocukların hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralanan anneyi ise hastaneye kaldırdı.

ACI GERÇEK DAHA SONRA ORTAYA ÇIKTI

Yetkililerden yapılan açıklamada, saldırganların asıl hedefinin bitişikteki başka ev olduğu ve dolayısıyla saldırıya uğrayan evdekilerin olayla bir bağlantısının bulunmadığı bildirildi.

Saldırıya ilişkin geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada ise saldırıya "sert" tepki gösterildiği ve sorumluların "mutlaka" yakalanacağı kaydedildi. 

Ekvador, uzun süredir güvenlik kriziyle boğuşuyor. Çetelerin savaşı nedeniyle neredeyse her gün saldırı haberleri duyuluyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...