Tgrt Haber

Meksika'da kartel savaşları devam ediyor: Cesetler parçalanmış halde yerlerde bulundu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Eylül 2023 11:14 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 11:34
Meksika'da kartel savaşları devam ediyor: Cesetler parçalanmış halde yerlerde bulundu

Meksika'da kartel savaşları devam ediyor. Ülkenin kuzeyinde bulunan Monterrey ve çevresinde çok sayıda ceset bulundu. 

Meksika​'da kartel​ savaşları yine cesetlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Ülkenin kuzeyindeki sanayi merkezi Monterrey ve çevresinde, ülkenin en zengin mahhalerinden bazıları da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde cesetler bulundu. 

Nuevo Leon​ eyalet yetkilileri, en az yedi cesedin yanı sıra ceset parçaları dolu beş torbanın da bulunduğunu bildirdi. Yetkililer, bazı cesetlerin parçalar halinde bulunması nedeniyle ölü sayısına ilişkin kesin bir rakam veremeyeceklerini belirtti.

Eyaletin üst düzey güvenlik yetkilisi Gerardo Palacios, cesetlerin, Tamaulipas eyaletindeki uyuşturucu kartellerine mensup kişilere ait olabileceğini düşündüklerini söyledi.

BİR EVDEN 5 CESET ÇIKMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Veracruz eyaletinde Emiliano Zapata kasabasındaki evde silahla öldürülmüş 5 kişinin cesedi tespit edilmişti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, cesetlerin 5 erkeğe ait olduğunu duyurmuştu.

Bu kişilerin cesetleri, kimliklerinin belirlenmesi için Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, saldırının çete hesaplaşmasından kaynaklandığı değerlendiriliyor. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...