Tgrt Haber

Yunanistan Başbakanı Miçotakis koronavirüse yakalandı

14 Mart 2022 13:40 - Güncelleme : 14 Mart 2022 16:20
Yunanistan Başbakanı Miçotakis koronavirüse yakalandı

Son dakika haberi: Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Instagram'dan yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı. Miçotakis, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı paylaşımda, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

"ÇOK YAKINDA DÖNECEĞİM"

Miçotakis hastalığa yakalandığını, "Bugün ofiste yaptığım hızlı testin sonucu pozitif çıktı. Evimde izole olacağım ve oradan çalışacağım. Üçlü aşılamanın ciddi hastalıklara karşı mümkün olan en iyi korumayı sağladığını hatırlamanızı istiyorum. Her şeyin yolunda gideceğinden eminim ve çok yakında ofise döneceğim" ifadeleriyle duyurdu.

Miçotakis'in yaptığı paylaşım:

Yunanistan Başbakanı Miçotakis koronavirüse yakalandı

ZİYARET ÖNCESİ NEGATİFTİ

Proto Thema'nın aktardığına göre, Miçotakis, Türkiye'ye gitmeden önce cumartesi günü PCR testi yaptırdı ve sonuç negatif çıktı. Öte yandan Miçotakis, dün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vahdettin Köşkü'nde görüşmüştü. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...