Tgrt Haber

Milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ocak 2024 15:03 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 15:04

Güney Kore'de iktidardaki Halkın Gücü Partisi Milletvekili Bae Hyun-jin'e taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Milletvekilinin kafasına 15 kez vuran saldırganın psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

Güney Kore​'nin başkenti Seul​'de saldırıya uğrayan iktidar partisinin milletvekili​ Bae Hyun-jin'in görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın milletvekili Hyun-jin ile konuştuğu kapıdan içeri girdiği anda ise elindeki taşla 15 kez vurduğu görüldü. Yere düşen milletvekilinin başına vurmaya devam eden saldırgan, çevredekilerin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

Milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

BİPOLAR BOZUKLUK NEDENİYLE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Saldırının ardından kısa bir süre sonra yakalanan saldırgan, ifadesinde 15 yaşında olduğunu, olayın 'kazara' gerçekleştiğini iddia etti. Depreyonda olduğunu söyleyen saldırgan, hastaneye yatırılmak istediğini belirtti. Ayrıca yanında sürekli taş taşıdığını, bu durumun kendisi için bir alışkanlık haline geldiğini öne sürdü. Salgırganı tanıyanlar ise daha önce hastanede bipolar bozukluk nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladılar.

Milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

HASTANEYE YATIRILDI

Polis, saldırganın 18 yaşın altında olması ve psikolojik rahatsızlığı nedeniyle gencin acil olarak hastaneye kaldırıldığını belirtti. Hastanedeki tedavi sürecinin sona ermesinin ardından saldırganın yeniden ifadesinin alınacağı bildirildi.

Milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Milletvekili Bae Hyun-jin'in ekibi yaptığı açıklamada, saldırganın milletvekiline yaklaşıp, yaklaşıp, "Sen milletvekili Bae Hyun-jin misin?" diye sorduğu ve yumruk büyüklüğünde bir taşla kafasının arkasına vurduğu belirtilmişti.

Kanlar içinde hastaneye kaldırılan milletvekilinin tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...