Tgrt Haber

ABD'de feci kaza! Öğrencileri taşıyan otobüs şarampole uçtu, trafikte kuyruk oluştu: 2 ölü, 5 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Eylül 2023 13:35 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 14:50

ABD'nin New York eyaletinde lise öğrencilerini taşıyan otobüs kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Feci kazanın ardından otoyol trafiğe kapatılırken, olayda 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York​ eyaletinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Öğrencileri taşıyan otobüsün devrildiği kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; ABD'de Long Island'daki Farmingdale Lisesi'nde eğitim gören öğrencileri Pensilvanya​ eyaletindeki bir kampa götürmek üzere yola çıkan otobüs, yoldan çıkıp Wawayanda kasabası yakınlarında şarampole yuvarlandı.

2 ÖLÜ, 5 YARALI VAR

Bölgeye ambulans, polis ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazanın ardından otoyol trafiğe kapatılırken, 43 ve 77 yaşındaki 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı açıklandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZANIN SEBEBİ HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

New York Valisi Kathy Hochul gerçekleştirdiği basın toplantısında, ilk bilgilere göre kazaya otobüsün ön lastiklerinde meydana gelen bir sorunun yol açmış olabileceğini, incelemenin devam ettiğini belirtti.

4’ü yetişkin, 40’ı öğrenci olmak üzere toplam 44 kişinin bulunduğu otobüsün Farmingdale Lisesi bando takımından yaklaşık 300 öğrenciyi Pensilvanya'daki kampa götürmek için kiralanan 6 otobüsten biri olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...