Tgrt Haber

Omuz ağrısını hafife aldı, hayatından oldu!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
22 Temmuz 2024 11:43 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 12:04
Omuz ağrısını hafife aldı, hayatından oldu!

İskoçya'da yaşayan 2 çocuk annesi 39 yaşındaki kadın, omuz ağrısını hafife aldı, hayatına mal oldu. Stacey Robertson, son evre kanser nedeniyle hayatını kaybetti. 

Stacey Robertson, hayatının en güzel zamanını yaşarken son evre kanser nedeniyle hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Stacey, nisan ayında 'hafif' bir ağrı hissetti. Ağrı, giderek kötüleşti fakat kendisi de hemşire olan Stacey, bunu kas ağrısına yordu. 

SON EVRE KOLON KANSERİ

Stacey'in ağrıları gün geçtikçe kötüleşirken bir gün eşi Ian, onu mutfakta iki büklüm bir halde buldu. Stacey, mide ağrısıyla kıvranıyordu, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Stacey'in son evre kolon kanseri olduğunu, omurgasında, karaciğerinde, kaburgalarında ve akciğerlerinde de lezyonlar bulunduğunu söyledi. 

Omuz ağrısını hafife aldı, hayatından oldu! - 1. Resim

OMUZ AĞRISININ SEBEBİ KABURGASINDAKİ TÜMÖR

Stacey, kısa sürede ameliyata alındı fakat hastaneden çıktıktan sadece 3 gün sonra ağrılarla yeniden hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Stacey'nin kaburgalarında ameliyat edilemeyen bir tümör olduğunu ve başlangıçtaki omuz ağrısına bunun neden olduğunu söylediler.

Omuz ağrısını hafife aldı, hayatından oldu! - 2. Resim

KANSER YAYILDI

Ian, doktorların Stacey için yapılacak bir şey olmadığını, 1-2 yılı kaldığını söylediklerini ifade etti. Doktorlar, Stacey için kemoterapi planı yaparken kanser mide zarına da yayıldı ve durumu giderek kötüleşti. Stacey son günlerini geçirmek üzere Cumnock'taki Ayrshire Hospice'a nakledildi.

Omuz ağrısını hafife aldı, hayatından oldu! - 3. Resim

''CANINI SIKAN BİR ŞEY VARSA KONTROL ETTİRİN''

Stacey'in hayatını kaybetmesinin ardından Ian hikayesini paylaşarak, insanları uyarıyor:

''Eğer birinin görmezden geldiği veya canını sıkan bir şey varsa gidip kontrol ettirmesini umuyorum. Stacey için çok geçti ama başkası için olmayabilir."

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...