Tgrt Haber

Petrol yüklü tanker patladı: En az 6 ölü!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Ekim 2023 09:52 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 10:35
Petrol yüklü tanker patladı: En az 6 ölü!

Nijer'de devrilen petrol yüklü tankerin infilak etmesi sonucu en 6 kişi ölürken, 30'dan fazla kişi de yaralandı.

Batı Afrika ülkesi Nijer​, büyük bir faciaya sahne oldu. Petrol yüklü tankerin infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirirken 30'dan fazla kişi de yaralandı.

DEVRİLEN TANKERDEN YAKIT ÇALARKEN ÖLDÜLER

Anadolu Ajansı'nın yerel medyadan derlediği haberlere göre Zinder'e yaklaşık on kilometre uzaklıktaki bir kasaba olan Tirmini'de iki tanker​ kamyonu şiddetli çarpışmasının ardından devrildi.

Bölgedeki bazı kişilerin, devrilen tankerden yakıt almaya çalıştıkları sırada meydana gelen patlamada en az 6 kişi hayatını kaybetti. Patlamada bazılarının durumu ağır olmak üzere 30'dan fazla kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar, tedavileri için hastaneye kaldırılırken ölü sayısının artabileceği bildirildi.

BU İLK OLAY DEĞİL

Mütevazı bir altın üreticisi olan Nijer'de, yakıt taşıyan kamyonların patlamasıyla bağlantılı trajedilere sık sık rastlanıyor. Ekim 2022'de, Zinder bölgesindeki başka bir köyde, Niamey'e doğru seyreden 64 bin litre benzin taşıyan tankerden petrol çeken yedi köylü, aracın patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...