Tgrt Haber

Polisten kaçıp saklandığı yerde feci şekilde öldü

13 Temmuz 2023 09:56 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 10:06
Polisten kaçıp saklandığı yerde feci şekilde öldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da polisten kaçan bir aile içi şiddet şüphelisi saklandığı yerde feci şekilde hayatını kaybetti.

İngiltere'de Londra​'nın güneybatısında bulunan Wandsworth'da acı bir olay gerçekleşti. Aile içi şiddet​ şüphelisi, polisten kaçarken saklanmak için çöp arabasının damper kısmına girdi.Polis​, 40'lı yaşlarda olan adamı ararken, o belediye işçilerinin kamyon damperini çalıştırmasıyla feci şekilde can verdi. 

Polis, adamın, belediye işçileri tarafından kamyona çöp koyduktan sonra damperi çalıştırdıkları sırada çöp kamyonunda olduğunu söyledi.

GERÇEK İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Pazartesi günü çöp kamyonunda bir adamın ölü bulunduğu ihbarı alan polis yaptıkları çalışmada ölen adamın kendilerinden kaçan adam olduğunu tespit etti. Adamın kesin ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Öte yandan polis, bir evde bir kadın ve iki çocuğun şiddete maruz kaldıkları ihbarı aldı. Adam, olay yerine gelen polisten kaçtıktan sonra kayıplara karıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...