Tgrt Haber

Radyo programcısını canlı yayında katletti: Dehşet anları kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Kasım 2023 23:30 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 23:39

Filipinler’de evinde radyo yayını yapan DJ Johnny Walker, canlı yayın sırasında silahla katledildi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Filipinler’de radyo programcısı DJ Johnny Walker olarak bilinen Juan Jumalon, canlı yayın yaptığı sırada stüdyosuna giren bir saldırgan tarafından silahla vurularak katledildi. Saldırganın "önemli bir şeyi yayında duyurmak" için Jumalon’un yayın yaptığı stüdyoya girmek için izin istediği belirtildi.

DEVLET BAŞKANI SALDIRIYI KINADI

Filipinler​ Ulusal Gazeteciler Birliği, saldırının Jumalon'un aynı zamanda radyo istasyonu olarak da kullandığı evinde düzenlendiğini açıkladı. Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos, Jumalon’un öldürülmesini kınayarak, "faillerin hızla adalet önüne çıkarılması için kapsamlı bir soruşturma" yürütülmesi talimatını verdiğini açıkladı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, Jumalon’un hayatına yönelik herhangi bir tehdit için daha önce ihbar yapılmadığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...