Tgrt Haber

Rusya'yı ayağa kalktı! Ordu savaşta o Türkiye'de tatilde! Şoygu'nun oğlu iddiası

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Daily Maii
09 Haziran 2023 12:09 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:58
Rusya'yı ayağa kalktı! Ordu savaşta o Türkiye'de tatilde! Şoygu'nun oğlu iddiası

Ukrayna'daki savaş tüm şiddetiyle sürerken, bir fotoğraf karesi Rusya'da gündemi salladı. Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun oğlu olduğu iddia edilen asker kaçağı ünlü popçu Türkiye sahillerinde görüntülendi.

Geçen yıl 24 Şubat'ta patlak veren Rusya​ ve Ukrayna​ arasındaki kanlı savaş​ tüm şiddetiyle sürerken Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu​'nun evlilik oğlu olduğu iddia edilen  asker kaçağı popçu Rusya gündemini salladı.

Rus basınında yer alan haberlerde, evli olan 68 yaşındaki Şoygu'nun 2000'lerin başında hostes Yelena Şebunova'yla ilişkisinden doğan gizli oğlunun, sahne ismi "Sheba" olan 22 yaşındaki popçu Dalila Şebunaov olduğu iddiası ortaya atıldı.

Daily Mai'lde de yer alan haberi daha da ilgi çekici kılan ise Şebunaov 'un Ukrayna işgali sonrası Rusya'da ilan edilen kısmi seferberlikten kaçtığı ve Türkiye'de tatil yaptığı iddiası!

YAŞITLARI UKRAYNA’DA ÖLÜRKEN...

Haberlerde genç şarkıcının eylül ayında askere çağrıldığı ama orduya katılmak yerine Türkiye'ye gittği belirtildi. Yaşıtları Ukrayna'da savaşında can verirken Savunma Bakanı'nın oğlu olduğu iddia edilen Şebunaov'un Türkiye sahillerinde keyif çatması Rusya'da tepkilere neden oldu.

Rusya'yı ayağa kalktı! Ordu savaşta o Türkiye'de tatilde! Şoygu'nun oğlu iddiası

Gencin kimliğini ortaya çıkaran hapisteki Rus muhalif Aleksey Navalni'nin ekibinden Maria Pevchikh, "Sheba bir VIP çocuğu. Onun cepheye gitmesi gerekmiyor" şiklende kinayeli bir mesaj paylaştı. Ünlü şarkıcı ise hakkındaki haberlerin ardından Instagram hesabını kapattı.

Kaynak: Daily Maii

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...