Tgrt Haber

Son dakika! Kiev'de patlama sesleri... Rus taarruzu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Eylül 2023 07:17 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 07:40
Son dakika! Kiev'de patlama sesleri... Rus taarruzu

Son dakika haberi... Sabah saatlerinde yapılan hava saldırısı alarmının ardından Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuldu.

Ukrayna​ ile Rusya​ arasındaki savaşta bir kez daha hareketli saatler yaşanıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev​'de, bu sabah yapılan hava saldırısı​ alarmının ardından patlama sesleri duyulmaya başlandı.

Konuya ilişkin Telegram hesabından açıklama yapan Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, hava savunmasının görev başında olduğunu ve kurtarma ekiplerinin şehrin doğu ve güney bölgelerindeki olası patlama bölgelerine doğru yola çıktığını yazdı.

BİNALARDA HASAR VE TIBBİ YARDIM TALEBİ

Kiev'in merkezine füze enkazı düştüğünü ve doğuda konut dışı binaların hasar gördüğünü, bunun yangına yol açtığını, bazı kişilerin tıbbi yardıma başvurduğunu söyledi.

Yetkililer ve yerel basında ayrıca, Rusya'nın hava saldırıları neticesinde, Ukrayna'nın Harkiv, Khmelnytskiy, Rivne, Lviv ve Ivano-Frankivsk bölgelerinde de patlamalar meydana geldiği iddia edildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...