Tgrt Haber
Dünya - Dünya
16 saat 46 dakika önce

İran'da peş peşe panik! Önce maden patlaması sonra depremle sarsıldı

İran'ın Kuzey Horasan eyaletine bağlı merkez kenti Bocnurd'da deprem paniği yaşandı. Açıklanan ilk verilere göre kentte 5,2 büyüklüğünde deprem oldu.
Dünya - Dünya
17 saat 40 dakika önce

Sudan Kolera'nın önünü alamıyor! Yüzlerce kişi öldü salgın hastalık her geçen gün artıyor

Kolera salgını Sudan'ı adeta esir aldı. Ülkedeki vaka sayısı 12 bini aştı. Hastalık yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı ise 370'e ulaştı.
 - Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri
18 saat 10 dakika önce

Kalp krizi silahından ölüm öpücüğüne kadar! Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri

Hizbullah İsrail'in dinlemesinden kaçınmak için çağrı cihazları ve telsizlerle iletişim kuruyordu. İsrail görülmemiş bir saldırıyla cihazları patlattı. Çin, distopik ve korkunç bir silah geliştirdi. ABD yıllar önce kalp krizine sebep olan çok gizli silahını tanıttı. İşte modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri...
 - Genç kadın ölümün kıyısından döndü
18 saat 42 dakika önce

İdrar yolu enfeksiyonu onu hayattan koparıyordu! Genç kadın ölümün kıyısından döndü

İsviçre'nin Kuzey Ayrshire bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Erin Montgomer rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvurdu. Basit bir idrar yolu enfeksiyonu tanısı konan genç kadın ölümden döndü.
Dünya - Dünya
20 saat 9 dakika önce

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde bulunan Birmingham şehrinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. 
 - Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor
20 saat 16 dakika önce

Timsah ve yılanlar insanların arasına karıştı! Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor

Batı ve Orta Afrika'da meydana gelen ölümcül sel felaketi, timsah ve yılanların insan bedenleri arasında yüzmesine neden oldu. Selden dolayı hasar gören hapishanelerden birçok mahkum firar ederken polis karakolları ve hükümet binalarının duvarları yıkıldı.
 - 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı
21 saat 23 dakika önce

Uçak kabinini bir anda duman kapladı! 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı, gerçek ortaya çıktı

Yunanistan'dan Londra'ya gitmek üzere hazırlanan 236 yolculu uçakta büyük panik yaşandı. Kabin bir anda dumanla doldu, henüz kalkışa geçmeyen uçakta bomba alarmı verildi.
 - En derin noktada 'iç rahatlatan' araştırma
21 saat 31 dakika önce

Gizemli seslerin sırrı çözüldü! Dünyanın en derin noktasında 'iç rahatlatan' araştırma

Dünyanın en derin çukurundaki gizemli seslerin sırrı çözüldü. Mariana Çukuru'nda henüz 2014 yılında kaydedilen seslere dair araştırmalarda sona gelindi. Tiz seslerin kaynağı ortaya çıktı.
 - Listede Türkiye’nin konumu dikkat çekti
22 saat 9 dakika önce

Avrupa ülkelerinin işe gidip gelme süreleri açıklandı! Listede Türkiye’nin konumu dikkat çekti

Covid-19 salgını çalışma hayatını büyük ölçüde etkiledi. O zamandan bu zamana Avrupa genelinde ortalama işe gidip gelme süreleri farklılık gösterirken listede Türkiye'nin konumu da dikkat çekti.
 - ''Hizbullah mesajımızı alacak!''
22 saat 22 dakika önce

Hizbullah'ın misilleme saldırısı Netanyahu'yu çıldırttı: İsrail halkına intikam sözü verdi! İşte bölgede yaşanan son gelişmeler

İsrail'in eşi benzeri görülmemiş çağrı ve telsiz cihazları saldırısına Hizbullah'tan karşılık geldi. İsral'e füze saldırısı gerçekleştiren Hizbullah, askeri üssü bombaladı. İsrail Savunma Kuvvetleri, füzelerin bir kısmının engellenebildiğini bir kısmının ise Hayfa yakınlarına isabet ettiğini duyurdu. Saldırıda en az 3 kişi yaralandı. İsrail Başbakanı Netanyahu paylaştığı yeni mesajda, "Eğer Hizbullah mesajı almadıysa, size söz veriyorum, mesajı alacaktır" dedi.
 - Tadilat sırasında gördükleri dehşete düşürdü!
22 saat 50 dakika önce

Tadilat sırasında 20 yıllık sır açığa çıktı! Tüyleri diken diken eden olay

Kuzey Galler'de tüyleri diken diken eden bir olay gün yüzüne çıktı. Evine tadilat yaptırmak isteyen ev sahibi, çatı katındaki dolabı açınca 20 yıllık sır açığa çıktı. 
 - Kara listeye yazılacaklar
23 saat 45 dakika önce

Ülke hakkında 'uygunsuz, kötü' konuşanlara giriş yasağı! Kara listeye yazılacaklar

Ülke hakkında 'uygunsuz konuşan' kişiler artık Özbekistan'a giriş yapamayacak. Yabancı uyruklulara dair oluşturulan yeni yasayla beraber dikkat çeken bir yasak geldi. 
 - Pasaport vermiyorlar
23 saat 58 dakika önce

İsmi yüzünden yurt dışına çıkamıyor: Pasaport vermiyorlar

İngiltere’de ismini bir film karakterinden alan 7 yaşındaki küçük çocuğun pasaport talebi bakanlık tarafından reddedildi. Gerekçe olarak ise telif hakkı gösterildi.
 - Dehşet aramalarda gün yüzüne çıktı
22 Eylül 2024 - 09:21

Şempanze anneyi ısırıp bebeği çalıp kaçtı! Dehşet aramalarda gün yüzüne çıktı

Gine'nin Nimba Dağları Doğa Sit alanı yakınlarında bir şempanze, Seny Zogba isimli anneyi ısırıp, bebeğini çaldı. Bebekle beraber ormana doğru kaçan şempanzenin ardından yapılan aramada dehşet gün yüzüne çıktı.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 08:32

İran'da kömür madeni patladı: En az 19 ölü, 12 yaralı

İran'ın Güney Horasan eyaletindeki bir kömür madeninde gaz patlaması meydana geldi. Olayda en az 28 kişi ölürken, 17 kişi de yaralandı.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 07:46

İsrail'den soykırıma bir sansür daha! Al Jazeera'yi basıp 45 günlüğüne kapattılar

Filistin topraklarındaki soykırım harekatını sürdüren İsrail, katliamlarını dünyadan gizlemek için her türlü sansüre başvuruyor. Son olarak işgal askerleri
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 05:06

Kamala Harris'in tartışma teklifini Trump reddetti: Çok geç

Kamala Harris, Donald Trump ile bir kez daha canlı yayında tartışmak istiyor. Trump tarafı ise artık çok geç olduğunu savunarak teklifi geri çevirdi.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 02:53

Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine roket yağdı: Siren sesleri yükseldi! İsrail'den karşılık geldi

İsrail'de sirenler çaldı. Hayfa ve Nasıra çevrelerine Lübnan'dan roketler atıldı. İsrail ordusu saldırılarını genişletmesi sebebiyle halkına yönelik güvenlik önlemi talimatlarını da güncelledi.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 00:07

Fransa'da yeni hükümet kuruldu: İşte dikkat çeken yeni kabine!

Fransa'da erken seçimden yaklaşık 2 ay sonra yeni kabine açıklandı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un belirsizliğin ardından sandıktan birinci çıkan sol ittifakın adayı yerine atadığı eski Avrupa Birliği (AB) Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier başkanlığındaki hükümet kuruldu.
Dünya - Dünya
21 Eylül 2024 - 21:36

Enflasyon oranı hükümeti devirmişti! Sri Lanka'da seçim tamamlandı, sokağa çıkma yasağı getirildi

Sri Lanka'da uzun süredir devam eden ekonomik sıkıntılar nedeniyle hükümet devrildi ve yeni devlet başkanı için halk oy kullandı. Devlet başkanı seçimi için oy verme işleminin sonuçlandığı Sri Lanka'da polis, yerel saatle sabah 06.00'ya kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Sona Git