Tgrt Haber

Trump şov! Kürsüde Biden’n taklidini yaptı…O anlar viral oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 10:37 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 14:13

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 80 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden’ı taklie etti. Trump, sahneden indiği sırada kaybolmuş numarası yaparak yönünü şaşırdı. Trump’ın kısa süreli şovu sosyal medyada gündem oldu.

ABD’de 2024​ yılında yapılacak olan seçimler öncesinde adaylar arasındaki tartışmalar iyice alevlendi. Seçimlerde aday olduğunu resmen duyuran ABD​ Başkanı Joe Biden​ ile ABD eski Başkanı Donald Trump​ arasında karşılıklı atışmalar başladı. Trump, Biden'ın aday olmasıyla ilgili, "Böylesine vahim ve başarısız bir başkanlıkla Biden'ın yeniden seçilmek için aday olmayı düşünmesi bile akıl almaz." yorumunu yaptı.

BIDEN'I TİYE ALDI

Trump katıldığı bir etkinlikte kürsüden inerken Biden’ı hedef alarak taklidini yaptı. Sahnede kaybolmuş numarası yapan Trump, Biden ile adeta alay etti. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Trump şov! Kürsüde Biden’n taklidini yaptı…O anlar viral oldu

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...