Tgrt Haber

Ukrayna'dan Rusya'ya saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Şubat 2024 09:19 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 09:20

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Luhansk bölgesindeki Lısıçansk kentinde bir fırına, Ukrayna ordusunca düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısının 20'ye çıktığını bildirdi.

Rusya​ Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, söz konusu saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiği, yaralı sayısının 10 olduğu kaydedildi. Enkaz altındaki kişileri kurtarma çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, dün Lısıçansk kentindeki bir fırına Ukrayna​ ordusunca saldırı düzenlendiğini ve 15 kişinin hayatını kaybettiğini bildirmişti.

Ukrayna'dan Rusya'ya saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

"TERÖR SALDIRISI"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova da saldırı sırasında fırında onlarca sivilin bulunduğunu belirterek söz konusu eylemin "terör saldırısı" olduğunu açıklamıştı.

Ukrayna'dan Rusya'ya saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var - 2. Resim

PUTİN BAZI BÖLGELERİ YASA DIŞI İLHAK ETMİŞTİ

Ukrayna’nın Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgeleri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 30 Eylül 2022'de imzaladığı kararnameyle yasa dışı ilhak edilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...