Tgrt Haber

Ülkeyi dehşete düşüren olay! 9 metrelik canavar pazara giden kadını yedi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
03 Temmuz 2024 14:30 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 14:50
Ülkeyi dehşete düşüren olay! 9 metrelik canavar pazara giden kadını yedi

Endonezya'da Siriati adlı 30 yaşındaki kadın, dev bir piton nedeniyle feci şekilde hayatını kaybetti. Eşi, tarafından bulunan Siriati'nin cesedi köyüne defnedildi.

Endonezya​'da 30 yaşındaki Siriati adındaki kadın​, ormanda yürürken 9 metrelik dev bir piton​ tarafından feci şekilde öldürüldü. Eşi Adiansya, yılanın Siriati'yi kafasından yutmaya çalışırken buldu ve onu kurtarmak için yılanı öldürdü, ancak Siriati çoktan ölmüştü. Beş çocuk annesi Siriati, kardeşiyle buluşmak için pazara gidiyordu.

Kocası, eşinin gelmediğini öğrenince endişelenip onu aramaya çıktı çok geçmeden eşini yılanın ağzında buldu. Köylüler yardım çağırdı ve hayatını kaybeden Siriati'nin bedeni eve getirildikten bir gün sonra sabah saatlerinde Siteba köyünde defnedildi.

Ülkeyi yasa boğan olay! 9 metrelik canavar pazara giden kadını yedi - 1. Resim

KEMİKLERİ YILAN NEDENİYLE EZİLMİŞ

Walenrang Polis Şefi, Siriati'nin bedeninin bozulmamış halde bulunduğunu, ancak kemiklerinin yılan nedeniyle ezilmiş olabileceğini söyledi. Ayrıca, kurbanın bacağında yılan ısırığı olduğundan şüphelenilen bir yara vardı.

Geçen ay benzer bir olay, 50 yaşındaki Farida'nın Kalempang köyünde bir piton tarafından yutulmasıyla gerçekleşti. Farida, pazara giderken kaybolmuş ve 2 gün sonra dev bir pitonun midesinde bulunmuştu. Endonezya, yılanların kontrolsüz bir şekilde büyüdüğü ve insanları yutabilecek boyutlara ulaşabildiği bir takımadadan oluşmaktadır.

Ülkeyi yasa boğan olay! 9 metrelik canavar pazara giden kadını yedi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...