Tgrt Haber

Ustasını saniyeler içinde hastanelik etti: Ayağının acısı geçmeden başına demir parçası düştü 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2023 21:02 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 21:12

Brezilya'daki bir tamirhanede yaşanan olay sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. "Ustaya yardımcı olsun" diye işe alınan çırak, ustasının önce ayağını sonra da kafasını yaraladı. 

Brezilya'da "Ustaya yardımcı olsun" diye işe alınan çırağın dikkatsizliği, ustasını hastanelik etmeye yetti. Oturduğu yerde çayını yudumlayan ustanın önce ayağına sonra da başına demir​ düştü

GÖRÜNTÜLER ÜLKE GÜNDEMİNDE

Söz konusu olayda, dükkanın içinde zeminde dikey uzatılmış demir parçayı alıp, tavana doğru diken çırak, sabitlendiğinden emin olmadan arkasını dönüp gidiyor. Duvara dayalı demir parça sabitlenmediği için sandalyede durumdan habersiz ustanın ayağına büyük bir gürültüyle düşüyor. 

AYAĞININ ACISI GEÇMEDEN BAŞINA DÜŞTÜ

Olayın devamında yaşananlar ise komedi filmlerinin aratmayacak türden.

Usta​ ayağındaki acının derdiyle koltuğunda oturmaya devam ederken, yere düşen demir parçayı geri alıp duvara tekrar dayayan sakar çırak, yine aynı şekilde sabitlendiğinden emin olmadan arkasını dönüp gitti.

Ayağını kontrol etmek için eğilen usta ise, bu kez başına düşen demir parça ile neye uğradığını şaşırdı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
recep12 Ocak 2023 11:30

ancak kemal sunal filmlerinde olur sanıyorduk:)

Bakkaldaçakarlar 11 Ocak 2023 22:13

Bildiğin sakar sakir filmini izlemis

Sonraki Haber Yükleniyor...