Tgrt Haber

Son dakika! ABD'nin başkenti Washington’da büyük patlama: Yetkililerden açıklama geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Ajanslar, TGRT Haber
04 Haziran 2023 22:44 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 00:58
Son dakika! ABD'nin başkenti Washington’da büyük patlama: Yetkililerden açıklama geldi

Son dakika haberi: ABD'nin başkenti Washington’da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Beyaz Saray başta olmak üzere kentin birçok noktasından duyulduğu aktarıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkenti Washington​'da büyük bir patlama​ meydana geldi. Patlamanın sesi o kadar şiddetliydi ki Beyaz Saray başta olmak üzere şehrin bir çok noktasından duyuldu. Patlamanın ardından yetkililer tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir tehdit olmadığı aktarıldı.

"YER SARSILDI NE OLDUĞU BELİRSİZ"

Patlamanın olduğu sırada Washington'da bulunan gazeteci Selim Atalay, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "ABD Başkenti Washington'da birkaç dakika önce büyük bir patlama oldu. Yer sarsıldı ne olduğu belirsiz. Twitter birbirine soruyor" ifadelerini kullandı.

PATLAMANIN KAYNAĞI BELLİ OLDU

Acil Durum Yönetimi Ofisi tarafından yapılan açıklamada ise sesin Savunma Bakanlığı​ tarafından izin verilen bir uçuştan kaynaklı olduğu ifade edildi. Açıklama ek olarak, "Bu uçuş bir ses patlamasına neden oldu. Şu anda mevcut olan bütün bilgiler bu kadar” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Ajanslar, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...