Tgrt Haber

Yaşadıklarını tek tek uyguladılar! İsrail, Nazileri aratmadı

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 12:20 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 12:49

Almanya’da soykırıma uğrayan Yahudiler, bugün aynısını Filistinlilere yapıyor. İşte Nazi Almanyasını aratmayan Yahudilerin Filistinlilere yönelik yaptığı soykırım politikaları… 

Naziler tarafından mülksüzleştirilen Yahudiler, aynısını Gazzelilere yaptılar.

Nazi Almanyası, Yahudilere karşı bir “Yok etme” politikası izledi. Yıllar sonra İsrail, Filistinlilere karşı “Yok etme” politikası izliyor.  Hitler, Yahudileri toplama kamplarında öldürdü. İsrail, Filistinlileri yaklaşık 30 yıldır sıkıştırdığı ve gerçek bir toplama kampı olan Gazze’de öldürüyor. 

Nazi Almanyası’nın ideolojisi “Irkçılık” üzerine kuruldu. (Aryan ırk) israil’in ideolojisi “Irkçılık’ üzerine kuruldu. Holokost antisemitizmden beslendi. İsrail, Müslüman ve İslam karşıtlığından beslendi. 

NAZİLER YAHUDİLERİ MÜLKSÜZLEŞTİRDİ! AYNISINI GAZZELİLERE YAPTILAR 

Nazi Almanyası dini bir motivasyonla Mesih Çağını başlatmayı hedefledi. İsrail, dini bir motivasyonla vadedilmiş topraklara girmeyi hedefledi. Nazi Almanyası’nda Yahudiler​ yönelik kanlı saldırılar 9 Kasım 1938’de “Kıristal gece” adı verilen olaylarla başladı.

Nazi kamplarında binlerce Yahudi öldürüldü

Yahudilere ait ev ve işyerleri gasp edildi. Taciz, tecavüz ve gasp olayları başladı. İsrail, 1948’den itibaren Filistinlilerin evlerini ve işyerlerini gasp etmeye başladı. 

GAZ ODALARINDA ÖLDÜLER! GAZZELİLERE FOSFOR BOMBASI ATTILAR 

Nazi Almanyası’nda Yahudiler mülksüzleştirildi ve evlerinden sürüldü. Nazi Almanyası’nda soykırım öncesinde Yahudiler gettolarda yaşamaya zorlandı. İsrail, soykırım öncesinde Filistinlileri Gazze Şeridi ve mülteci kamplarına gitti.  Nazi Almanyası “Sağlıksız insan” ilan ettiği Yahudileri gaz odalarında kimyasal silahlarla öldürdü. İsrail, uluslararası yasaklı fosfor bombası kullanarak binlerce insan Gazze’de katletti. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...