Tgrt Haber

Yemek yerken hapşırmasıyla başına gelen şoke etti! Acil müdahale edildi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
11 Haziran 2024 14:58 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 15:13
Yemek yerken hapşırmasıyla başına gelen şoke etti! Acil müdahale edildi

ABD'nin Florida eyaletinde ilginç bir olay meydana geldi. Yemek yerken hapşıran adamın kalın bağırsağı düştü. Prostat kanseriyle mücadele eden adama acil müdahale edildi.

ABD'de akılalmaz bir olay meydana geldi. Florida​'da bir restoranda eşiyle beraber yemek​ yiyen 63 yaşındaki adam, yemek yediği esnada hapşırmasıyla karnının alt tarafında bir ıslaklık hissetti. Adamın başına gelenler American Journal of Medical Case Reports Dergisi'nde yer aldı. 

''BAĞIRSAK HALKASI GÖRÜLDÜ''

Dergi makalesinde olay şu sözlerle anlatıldı:

"Kahvaltı sırasında güçlü bir şekilde hapşıran adam ardından öksürdü. Karnının alt kısmında ıslak bir his ve ağrı fark etti. Aşağıya baktığında, son ameliyat​ yerinden çıkan  pembe bir bağırsak halkası gördü.''

''Adam, açıktaki bağırsakları gömleğiyle kapatırken, karısı da ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, büyük miktarda bağırsağın bulunduğu dikey bir yırtılma olduğunu fark etti."

Yemek yerken hapşırmasıyla başına gelen şoke etti! Acil müdahale edildi - 1. Resim

KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU VE AMELİYATLIYDI 

Kan kaybı yaşayan adam en yakın hastaneye kaldırıldı. Üç üroloji cerrahı, içleri boşaltılan bağırsağı dikkatli bir şekilde karın boşluğuna geri indirdi ve ince bağırsağın tamamını inceleyerek herhangi bir yırtığa rastlanmadığını belirtti. 6 gün hastanede kaldığı belirtilen adam taburcu edildi. 

Öte yandan adamın  prostat kanseriyle mücadele ettiği ve bir karın ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...