Tgrt Haber

Yine bir timsah faciası yine ABD! Köpeğini gezdirirken hayatını kaybetti

05 Temmuz 2023 16:25 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 16:38
Yine bir timsah faciası yine ABD! Köpeğini gezdirirken hayatını kaybetti

ABD'de yine bir timsah faciası yaşandı. Köpeğiyle yürüyüş yapan 69 yaşındaki kadın, timsah saldırısında hayatını kaybetti.

ABD’nin Güney Carolina​ eyaletine bağlı Hilton Head Adası’nda son bir yılda ikinci timsah saldırısı gerçekleşti. Adada yaşayan 69 yaşında bir kadına timsah saldırdı. İspanyol Wells topluluğundaki golf sahasının sınırında bulunan lagünün yanında köpeğiyle yürüyüş yaptığı sıradasaldırıya uğrayan kadın​ hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polisler timsahı bölgeden uzaklaştırırken kadının cesedi otopsi için Adli Tıp’a götürüldü.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında aynı bölgede 88 yaşındaki bir kadın, evinin yakınındaki bir lagünde timsah saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

FLORİDA'DA ÇOCUK YUMRUĞUYLA KURTULDU

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Florida'daki Howell Creek adlı derede arkadaşlarıyla eğlenirken felaketi yaşamıştı. Klimis, halatla sallanıp suya atladığı anda bacağını timsaha kaptırmıştı. 13 yaşındaki Klimis, o anları, "Bir ayağım kumdaydı sonra timsah diğer ayağımı yakalayıp beni geri çekti" diyerek anlatmıştı:

''Çekildiğimi hissettim ve bunun ne olduğunu en başından beri biliyordum. Sadece suyu tokatladım ve sanki onu üzerimden itmeye çalıştım.''

Sürüngenin kafasını defalarca yumrukladığını söyleyen çocuk, "Beni çekmeye devam etti, ben de ona vurmaya çalıştım. Sonra beni bıraktı ve elimden geldiğince hızlı kaçtım" demişti.

Yine bir timsah faciası yine ABD! Köpeğini gezdirirken hayatını kaybetti

Dailymail'in haberine göre, küçük çocuk, yakındaki bir eve koşup önce annesini daha sonra 911'i aramıştı. Anne Allison Klimis, olay üzerine "Şoke oldum. Korktum tabii ki" demişti.

Hastaneye kaldırılan Klimis'in bacağına dikiş atılmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...