Tgrt Haber

Yunanistan'da kayıplara karışan kadının acı sonu! Polis vahşeti ortaya çıkardı

19 Haziran 2023 09:27 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 09:49
Yunanistan'da kayıplara karışan kadının acı sonu! Polis vahşeti ortaya çıkardı

Yunanistan'ın tatil bölgesi Kos'ta kayıplara karışan Polonyalı kadından acı haber geldi. Günlerdir kayıp olan kadının vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yunanistan'ın turistik adası Kos'ta geçtiğimiz hafta kaybolan 27 yaşındaki Anastazja Rubinska'nın cansız bedenine ulaşıldı. Türklerin de çoğunlukla tatil tercihlerinden Kos'ta adayı altını üstüne getiren polisler, korkunç bir manzarayla karşılaştı. Polis, genç kadının cesedini Alykes böşlgesinde yarı çıplak halde buldu. Yunan medyası, cesedin çok dikkatli bir şekilde ağaç dalları arasında gizlendiğini, cesedin parçalara ayrıldığını ve bazı parçaların çöp torbasında bulunduğunu yazdı.

Polisin gözaltına aldığı şüpheli 32 yaşındaki Bangladeşlinin evinin ise bu noktadan 1 kilometre uzaklıkta olduğu anlaşıldı. Otopsi için genç kadının cesedi Rodos​ adasına gönderildi.

DNA testi sonucunda saldırganın kimliğinin belli olacağı belirtilirken Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden Ta Nea, genç kadının ölüm sebebinin boğulma olabileceğini yazdı. Genç kadının vücudunda ilk belirlemelere göre yeni bir yara izi tespit edilmediği açıklandı. Yetkililer, kadının boynunda ise yara izleri tespit edildiğini belirtti. Yetkililer henüz saldırganın elleriyle mi kadını boğduğunu yoksa bir cisimle mi boğduğunu belirleyemedi. 

Yunanistan'da kayıplara karışan kadının acı sonu! Polis vahşeti ortaya çıkardı

BANGLADEŞLİ ÜLKEDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Öte yandan Yunan medyası da hem kadının hem de zanlının son görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Genç kadının kaybolmasından iki gün sonra, 14 Haziran’da çekilen görüntülerde 32 yaşındaki Bangladeşli bisikletle Marmai bölgesindeki bir markete giriyor. Buradan para nakil işlemi yapmak istediğini söylüyor.

Kendisine gönderilen parayı alan adamın yurt dışına uçak bileti almak için market sahibiyle konuştuğu öğrenilirken, market sahibinin ise böyle bir yetkileri olmadığını söylediği aktarıldı. Paranın da Kuveyt’ten gelme ihtimali olduğu öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...