Tgrt Haber

Zelenskiy'den Rusya'ya rest: Karşılık vereceğiz 

24 Aralık 2022 00:07 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 00:10
Zelenskiy'den Rusya'ya rest: Karşılık vereceğiz 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın cephedeki saldırılarına karşılık vereceklerini açıkladı. Zelenskiy, "Terör devletinin (Rusya) çeşitli eylem biçimlerine hazırlanıyoruz" dedi. 

Ukrayna​ Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy​, Rus ordusunun cephedeki niyetini gördükleri ve bu duruma karşılık vereceklerini açıkladı.

Telegram hesabından paylaştığı görüntülü mesajıyla, savaştaki son gelişmeleri değerlendiren Zelenskiy, bugün Ukrayna Silahlı Kuvvetleri yetkilileri ile bir araya gelerek, ülkesinde Rusya​'ya karşı süren savaşla ilgili detayları ele aldıklarını söyledi. 

"KARŞILIK VERECEĞİZ"

Cephede kendileri için umut verici gelişmeler öngördüklerini ve ona göre hazırlık yaptıklarını dile getiren Zelenskiy, "Terör devletinin (Rusya) çeşitli eylem biçimlerine hazırlanıyoruz. Niyetini görüyoruz ve karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...