Tgrt Haber

Son dakika | Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere müjde verdi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 23:19 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 00:04
Son dakika | Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere müjde verdi

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin mazeret atamalarıyla ilgili müjde verdi. Tercih ettiği kuruma atanamayan öğretmenler için getirilen güncellemeyi duyurdu.

Mazerete bağlı yer değişikliğine başvuran öğretmenlerden tercih ettiği yere atanamayan öğretmenler için mazeretinin bulunduğu ildeki yere atamalarının gerçekleştirileceği müjdesi geldi. 

Milli Eğitim BakanıYusuf Tekin​ böyle duyurdu:

"Bakanlık olarak öğretmenlerimizin taleplerini mümkün olduğunca karşılamak, huzurlu ve mutlu bir ortamda çalışmasını sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Bu kapsamda öğretmenlerimizle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. 2024 yılı yaz tatili mazerete bağlı yer değişikliğine başvuruda bulunan öğretmenlerimizin atamasını gerçekleştirerek taleplerini karşılamıştık. Tercih ettiği eğitim kurumlarından birine atanamayan öğretmen arkadaşlarımızın mağdur olmamaları için mazeretlerinin bulunduğu ildeki eğitim kurumlarımıza atamalarını gerçekleştireceğiz. Mazerete bağlı yer değişikliğinde tercih ettiği eğitim kurumlarına atanamayan öğretmenlerimizin:   22-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında sistem üzerinden atama başvuruları alınacak,   26 Ağustos 2024 tarihinde atamaları gerçekleşecektir. Eğitim ailemize hayırlı olsun inşallah."

Son dakika | Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlere müjde verdi - 1. Resim

MAZERET YER DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ 22-23 AĞUSTOS

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Milli Eğitim Bakanlığınca, mazerete bağlı yer değişikliği kapsamında başvuruda bulunan öğretmenlerin büyük oranda ataması yapılarak talepleri karşılandı. Tercih etmiş olduğu eğitim kurumlarından birine ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlerin atamaları ise mazeretlerinin bulunduğu il milli eğitim müdürlüklerine yapılacak; böylece alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına atamaları sağlanacak. Bu kapsamda mazerete bağlı yer değişikliği için tercih etmiş olduğu eğitim kurumlarına ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlerin 22-23 Ağustos tarihleri arasında sistem üzerinden başvuruları alınacak, atamalar ise 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kübra21 Ağustos 2024 23:36

9 sınıflar için Tümleme sınavı yada af sınavı haberini bekliyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...