Tgrt Haber

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek! Bankacılık devi petrol için kritik tahminini açıkladı

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: tgrthaber.com, ekonomim
28 May 2024 17:35 - Güncelleme : 28 May 2024 17:41
Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek! Bankacılık devi petrol için kritik tahminini açıkladı

Orta Doğu krizi petrol fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Gerginlikler ve petrol piyasasındaki arz dengesi fiyatlarda inişli çıkışlı seyirlere neden olurken, akaryakıt için tedirgin bekleyiş sürüyor. Bankacılık devinden kritik petrol tahmini geldi.

İsviçreli bankacılık devi UBS’ten petrol fiyatlarına ilişkin kritik tahmin geldi. UBS, Brent petrolünün yıl sonuna kadar 87 dolar civarında kalmasını beklediğini değerlendirdi.

DEV KURULUŞ PETROLDE YIL SONU BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI

UBS, OPEC+'nın üretim kısıntısını uzatmasını ve Brent petrolünün yıl sonuna kadar 87 dolar civarında kalmasını beklediklerini bildirdi.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek! Bankacılık devi petrol için kritik tahminini açıkladı - 1. Resim

“ARZ KESİNTİLERİNDE UZATMALARI BEKLİYORUZ”

UBS yayımladığı yatırımcı notunda, "Bizim görüşümüze göre, petrol değerli bir jeopolitik hedge olmaya devam ediyor ve yıl sonuna kadar brent ham petrolünün varil başına 87 dolar civarında işlem göreceğini düşünüyoruz. OPEC+'ın mevcut ürün kesintisini en az üç ay daha uzatmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com, ekonomim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...