Tgrt Haber

Eşinin kolundan tutan kuyumcuların kapısına gidiyor! Altının değeri düştü gümüşün değeri arttı

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
04 Mart 2024 18:09 - Güncelleme : 05 Mart 2024 11:25
Eşinin kolundan tutan kuyumcuların kapısına gidiyor! Altının değeri düştü gümüşün değeri arttı

Altına olan değer düştü çünkü alınmayacak kadar pahalı! Bu yüzden altın severler soluğu kuyumcularda aldı ve altın kaplamalı gümüşlere ilgi arttı. İşte eşini alıp kuyumcuya koşanların tercih ettiği altın kaplamalı gümüşler...

Eşini alan kuyumcuya gidiyor! Çünkü artık altın​ almak yok yerine altın kaplamalı gümüş​ takılar var. Bu takı​ çeşitleri günden güne artıyor. Hatta altın takıları bile solluyor. Görünüşü rengi altın takı gibi olan bu takılara olan ilgi üreticilerinde yüzünü güldürdü. Kuyumcular alıcılardaki bu artıştan memnun olduklarını belirtti. 

ALTIN ÇAĞI KAPANDI GÜMÜŞ ÇAĞI AÇILDI!

Özellikle set şeklinde olan altın kaplamalı gümüş takılarda kalın olanlar tercih ediliyor. Çünkü görünümde altın takıları daha çok andırıyor. Hatta öyle ki bazı takılarda altın kaplamalı gümüş takılardan gram çeyrek altın seti de yapılıyor.

Altın çağı kapandı gümüş çağı açıldı! Eşini alan kuyumcuya koşuyor - 1. Resim

925 Ayar Altın kaplama gümüş gram set 1.444,00 TL

14 Ayar altın kaplama gümüş pırlantalı küpe 2. 268,00 TL

Son yılların en trendi olan çeyrek gram takmaktan da böylece geri kalmamış olursunuz. Gerçeğinden hiç farkı olmadığından kadınların bolca aldığı bu takılar düğünlerde davetlerde sergileniyor. 

Altın çağı kapandı gümüş çağı açıldı! Eşini alan kuyumcuya koşuyor - 2. Resim

14 Ayar altın kaplama Osmanlı Tuğralı asansör bileklik 5.200,00 TL 

Altın kaplama gümüş İtalya tasarımlı set 18.850,00 TL

Sade şık görünümü olan altın kaplamalı gümüş takılar ise ikinci sırada yer aldı. Genellikle zarafet aşığı kadınların tercih ettiği bu altınlarda sıklıkla lotus çiçeği tercih ediliyor. Ayrıca bu takılar aslında asırlardır saklanarak neneden toruna verilen ince zarif takılar olarak kalır. 

Altın çağı kapandı gümüş çağı açıldı! Eşini alan kuyumcuya koşuyor - 3. Resim

Altın kaplama gümüş hasır seti 12.000,00 TL

Altın kaplama Mersin hasır seti 5.400,00 TL

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...