Tgrt Haber

Altın fiyatları gelenekleri bozdu! Yeni yatırım kapısı olan kalem ajda bilezik fiyatları...

17 Şubat 2024 12:30 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 12:31
Altın fiyatları gelenekleri bozdu! Yeni yatırım kapısı olan kalem ajda bilezik fiyatları...

Yatırım yapmak isteyen altın tutkunlarının yeni adresi belli oldu. Kuyumcuların taleplerin arttığını söylediği kalem ajda bileziklerin fiyatları ve ayarları vatandaşlar tarafından araştırıldı. İşte gelenekleri alt üst eden kalem ajda bilezikler...

Eskiden altın​ yatırımı deyince akıllara ilk gelenler arasında kelepçe burma bileziklerdi ancak artık bu durum değişti. Kuyumcular​ vatandaşlardan yeni gelen taleplerin kalem ajda bilezik​ yönünde olduğunun altını çizdi. Altın takıları hem takmayı sevenler hem de yatırım için köşeye kaldırmak isteyenlerin yeni adresi olan kalem ajda bileziklerin fiyatları ayar ve gramına göre değişiyor. İnce yapılı olan kalem ajda bilezikler bilekte de güzel şık ve modern duruyor.

Altın fiyatları gelenekleri bozdu! Yeni yatırım kapısı olan kalem ajda bilezik fiyatları... - 1. Resim

Bu yüzden yeni gözde olarak kabul ediliyor. Ayrıca birden fazla takıldığında bile hem dikkat çekiyor hem de daha zengin bir görünüşe neden oluyor. Bileziklerde aynı zamanda çeşitlilikte söz konusu. Dalgalı, düz, desenli, olan bileziklerde en fazla tercih edilen ise kalem çekli oldu. 

ALTIN KALEM AJDA BİLEZİK FİYATLARI 

15 gram 22 ayar kalem ajda bilezik 32,165.95 TL

7,5 gram 14 ayar kalem ajda bilezik 12,658.46 TL 

11 gram 14 ayar kalem ajda bilezik 18,569.82 TL

10 gram 22 ayar kalem ajda bilezik 21,464.35 TL

Altın fiyatları gelenekleri bozdu! Yeni yatırım kapısı olan kalem ajda bilezik fiyatları... - 2. Resim

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Altının spot piyasadaki değeri 2 bin 012 dolar seviyesini aştı. bu yüzden altın fiyatlarında sık sık değişimler meydana geliyor. Çeyrek altın 3.393 lira olarak satılırken, gram altın ise 1.994 liradan işlem görüyor. Bunun akabinde bileziklerdeki fiyatlarda değişebilir. Güncel altın fiyatlarını takip etmekte fayda var. En çok tercih edilen ise 10 gram altın kalem ajda bilezikler oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...